Yhteystiedot

Käynti- ja postiosoite:

Virkatalontie 3, 92130 Raahe

Terapianurkka sijaitsee Isoholmissa osoitteessa Virkatalontie 3, 92130 Raahe. Käytössä on loppuvuodesta 2015 valmistuneeseen asuinkiinteistöön rakennetut erilliset 22m2 työtilat omalla sisäänkäynnillä.

Ajo-ohje: Käänny Ouluntieltä liikennevaloista suuntaan Isoholmi /Antinkangas/ Mikonkari. N. 200-300m kuluttua mäen päällä ota vasen kaista, käänny vasemmalle suuntaan Isoholmi. Aja eteenpäin ohi Antinkankaan Monitoimitalon (=Antinkankaan uusi koulu) ja n. 500m jälkeen käänny vasemmalle Maakaarentielle. Aja n. 50m ja käänny oikealle Virkatalontielle. Kiinteistö on toisena oikealla. Tulostettavan kartan löydät tästä linkistä (pdf). Vaihtoehtoisia reittejä jalkaisin tai pyörällä saapuville löydät täältä. Linkit aukeavat omille sivuilleen.

Aukioloajat:

Koska työskentelen yksin ja oma työtilanteeni ja asiakkaiden tarpeet vaihtelevat, ei Terapianurkassa ole vakiintuneita aukioloaikoja. Pääsääntöisesti Terapianurkka on avoinna arkisin maanantaista torstaihin klo 8.30 - 15.30. Lisäksi teen satunnaisesti kotikäyntejä, ohjaan tarvittaessa allasterapiaa ja kuntosaliharjoittelua Vesipekan salilla, joten otathan huomioon, etten aina ole toimitiloissani paikalla. Tämän vuoksi ajanvaraukset hoidetaan joko puhelimitse, tekstiviesteillä tai käyttämällä näiltä sivuilta löytyvää yhteydenottolomaketta.

Ajanvaraus:

Ajanvaraus ma - pe klo 8.30 - 16.00 puh. 050 374 8767.
Aikojen peruutukset ja vaihdot voi hoitaa luonnollisesti myös ns. virallisen työajan ulkopuolellakin.

Mikäli et tavoita minua puhelimitse, ja toivot minun ottavan yhteyttä, jätä soittopyyntö vastaajaan. Soittopyynnön voit myös lähettää tekstiviestillä. Näiltä kotisivuilta löytyvää yhteydenottolomaketta voi myös käyttää soittopyynnön jättämiseen. Yhteydenottolomaketta käyttäessäsi muistathan kirjoittaa viestiisi myös yhteystietosi. Koska haluan rauhoittaa terapiatilanteet, en kesken terapian puhelimeen vastaa, mutta mikäli jätät soittopyynnön, otan kyllä heti tilaisuuden tullen yhteyttä.Jaa Facebookissa