Asiakasmaksut

Fysioterapian hinnasto 1.1.2019 alkaen

Erityisterapian hinnasto 1.1.2019 alkaen

Itsemaksavat asiakkaat

Fysioterapian hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella (30min, 45min ja 60min). Hinta pitää sisällään kaiken: alku- ja loppututkimukset, tarvittavat terapiat ja niihin käytetyt tarvikkeet, yksilöllisen harjoitteluohjelman sekä terapiaan liittyvät lausunnot. Tarvittava aika ja tarvittavien terapiakertojen määrä arvioidaan terapiakertojen yhteydessä. Erillisiä toimistomaksuja tai laskutuslisiä ei peritä. Terapianurkassa on käytössä Kelan suorakorvaus eli lääkärin lähetteellä saapuvilta kelakorvaus vähennetään suoraan hoidon hinnasta.

Huom! Peruuttamattomasta käynnistä voidaan veloittaa varatun ajan mukainen käynnin hinta!

Maksutavat

Maksut suoritetaan joka kerta hoidon jälkeen. Maksuvälineinä käyvät kaikki kotimaiset pankki- ja , luottokortit (Visa, Mastercard, Maestro) . Laskutus on käytössä maksusitoumusasiakkaille sekä itsemaksaville asiakkaille erikseen sovittaessa.

Maksusitoumusasiakkaat

Mikäli olet saanut vakuutusyhtiön maksusitoumuksen, tuo se mukanasi ensimmäiselle hoitokerralle. Terapianurkka laskuttaa suoraan maksusitoumuksen antajaa.

Vakuutusyhtiöt ovat siirtyneet käyttämään kumppanuusverkostoja enenevässä määrin. Vaikka Terapianurkka on liittynyt Fysipartners ketjuun ja on sitä kautta LähiTapiolan, Turvan ja Fennian sopimuskumppani. vastaanotan maksusitoumuksia muistakin vakuutusyhtiöistä entiseen tapaan. Vakuutusyhtiöiden asiakkailla on yhä oikeus valita hoitopaikkansa kumppanuusverkoston ulkopuoleltakin. Pystyn aloittamaan fysioterapian maksusitoumusten ehtojen mukaisesti.