Asiakasmaksut

Tästä linkistä itse maksavien asiakkaiden hinnasto 1.1.2023-

Itsemaksavat asiakkaat

Fysioterapian hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella (30min, 45min, 60min, 75min, 90min), ensikäynnille varataan aina 60min aika. Kelakorvauksia fysioterapiasta ei enää 1.1.2023 alkaen saa (kts. tarkemmin esim. Tiedotteet- välilehdeltä). Hinta pitää sisällään kaiken: alku- ja loppututkimukset, tarvittavat terapiat ja niihin käytetyt tarvikkeet, yksilöllisen harjoitteluohjelman, vastusnauhat, kinesioteipit sekä terapiaan liittyvät lausunnot. Terapian sisältö voi vaihdella eri käyntikerroilla ja eri asiakkailla, kunkin asiakkaan tarpeen mukaisesti. Hinta on kokonaishinta; Kanta-maksua, mitään toimisto- tai laskutuslisiä ei peritä. Käyntiin liittyvät potilaskertomuskirjaukset tehdään vastaanoton päätyttyä eli koko varattu aika käytetään asiakkaaseen.

Huom! Peruuttamattomasta käynnistä tai alle 24h tehdystä peruutuksesta voidaan veloittaa käynnin hinta!

Maksutavat

Maksut suoritetaan joka kerta hoidon jälkeen. Maksuvälineinä käyvät kaikki kotimaiset pankki- ja , luottokortit (Visa, Mastercard, Maestro), käteismaksuja ei vastaanoteta kuin poikkeustapauksessa. Maksusitoumusasiakkaiden käynnit veloitetaan laskulla joko viiden käyntikerran jälkeen tai kerran kuukaudessa, riippuen kumpi täyttyy ensin. Itsemaksaville asiakkaille laskutus on käytössä vain erikseen sovittaessa.

Maksusitoumusasiakkaat

Mikäli olet saanut fysioterapiasta maksusitoumuksen, tuo se mukanasi ensimmäiselle hoitokerralle. Terapianurkka laskuttaa suoraan maksusitoumuksen antajaa.

Vakuutusyhtiöt ovat siirtyneet käyttämään kumppanuusverkostoja enenevässä määrin. Vaikka Terapianurkka on liittynyt Fysipartners ketjuun ja on sitä kautta LähiTapiolan, Turvan ja Fennian sopimuskumppani, vastaanotan maksusitoumuksia muistakin vakuutusyhtiöistä entiseen tapaan. Vakuutusyhtiöiden asiakkailla on yhä oikeus valita hoitopaikkansa kumppanuusverkoston ulkopuoleltakin. Pystyn aloittamaan fysioterapian maksusitoumusten ehtojen mukaisesti. Terapianurkka on myös hyväksytty Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluntuottajaksi.