Asiakasmaksut

Fysioterapian hinnasto 1.1.-31.3.2023

Itsemaksavat asiakkaat

Fysioterapian hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella (30min, 45min, 60min, 75min ja 90min). Kelakorvauksia fysioterapiasta ei enää 1.1.2023 alkaen saa (kts. tarkemmin esim. Tiedotteet- välilehdeltä). Hinta pitää sisällään kaiken: alku- ja loppututkimukset, tarvittavat terapiat ja niihin käytetyt tarvikkeet, yksilöllisen harjoitteluohjelman sekä terapiaan liittyvät lausunnot. Tarvittava aika ja tarvittavien terapiakertojen määrä arvioidaan terapiakertojen yhteydessä. Erillisiä toimistomaksuja tai laskutuslisiä ei peritä.

Huom! Peruuttamattomasta käynnistä voidaan veloittaa varatun ajan mukainen käynnin hinta!

Maksutavat

Maksut suoritetaan joka kerta hoidon jälkeen. Maksuvälineinä käyvät kaikki kotimaiset pankki- ja , luottokortit (Visa, Mastercard, Maestro), käteismaksuja ei vastaanoteta kuin poikkeustapauksessa. Maksusitoumusasiakkaiden käynnit veloitetaan laskulla joko viiden käyntikerran jälkeen tai kerran kuukaudessa, riippuen kumpi täyttyy ensin. Itsemaksaville asiakkaille laskutus on käytössä vain erikseen sovittaessa.

Maksusitoumusasiakkaat

Mikäli olet saanut fysioterapiasta maksusitoumuksen, tuo se mukanasi ensimmäiselle hoitokerralle. Terapianurkka laskuttaa suoraan maksusitoumuksen antajaa.

Vakuutusyhtiöt ovat siirtyneet käyttämään kumppanuusverkostoja enenevässä määrin. Vaikka Terapianurkka on liittynyt Fysipartners ketjuun ja on sitä kautta LähiTapiolan, Turvan ja Fennian sopimuskumppani, vastaanotan maksusitoumuksia muistakin vakuutusyhtiöistä entiseen tapaan. Vakuutusyhtiöiden asiakkailla on yhä oikeus valita hoitopaikkansa kumppanuusverkoston ulkopuoleltakin. Pystyn aloittamaan fysioterapian maksusitoumusten ehtojen mukaisesti. Terapianurkka on myös hyväksytty Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluntuottajaksi.