Ohjeita fysioterapiaan saapuvalle

Fysioterapiaan voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman, mutta Kelan SV- korvauksen saamiseksi Sinulla tulee olla voimassaoleva lääkärin tekemä tutkimus- ja hoitomääräys. Terapianurkassa on käytössä Kelan suorakorvaus, mikä tarkoittaa sitä, että lähetteellä saapuvilta hinnasta vähennetään Kelan korvaus suoraan. Otan vastaan myös maksusitoumusasiakkaita kaikista vakuutusyhtiöistä sekä Pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelta. Ensikäynnille toivon Sinun tuovan mukaasi tutkimus- ja hoitomääräyksen ja mahdollisen maksusitoumuspäätöksen lisäksi kopiot muista asiaan liittyvistä lääkärinlausunnoista (esim. toimenpidekertomus tai epikriisi) ja tutkimuksista (esim. ultraäänitutkimus, hermoratatutkimus).

Voit täyttää jo kotonasi esitietolomakkeen ja tuoda sen tullessasi ensimmäiselle käynnille. Tulostettavan lomakkeen voit ladata tästä linkistä, lomake on PDF- muodossa.

Terapia-aika alkaa kulua sovitusta ajasta ja yli 15min myöhästymiset katsotaan peruuttamattomiksi käynneiksi. Joten mikäli näyttää että myöhästyt varatulta ajalta reippaasti, ole hyvä ja soita Terapianurkkaan, jotta voimme sopia kannattaako edes tulla.